Det närmar sig..

Det närmar sig..

Som Oskar tidigare skrivit har det varit fullt upp det senaste, både med fixande av båt men också mycket träffar med vänner och familj. Det är mycket man vill hinna med nu när det närmar sig!
Det är många som kommit och hälsat på vilket varit superkul, men de flesta har nog inte trott att vi skulle kunna komma iväg beräknad dag eftersom det varit ”lite” kaosartat på båten.. 🙂
Men, efter några dagars intensivt fixande med förråd och förvaring har vi fått iordning på Hilma och idag seglade Oskar med några vänner till Käringön. Känns superkul att vi hann fixa allt inför denna helg så de kunde komma iväg en sväng och framförallt speciellt kul för Oskars skull som kämpat på trots ryggont. Vi håller tummarna på att han känner sig bättre i nästa vecka!

Nu är det bara dryga veckan kvar tills avfärd och det är med blandade känslor, känns jättespännande på samma gång som det är lite vemodigt med alla avsked.
Sista veckan kommer vi handla in mat och packa iordning det sista så att vi kan lämna hamn på söndagen som Oskar skrev tidigare. Spännande!! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.