Fast i ett stuvfack

Fast i ett stuvfack

Ibland har man oflyt. Jag arbetade i båten på kvällen nere i ett stuvfack. Efter en stund började det regna. Jag tänkte mig inte för utan stängde helt enkelt luckan för att slippa bli blöt. Problemet är att det bara går att öppna den från utsidan. Jag satt i suvfacket i ca 45 minuter och försökte ringa min bror eftersom han hade min bil. Jag tänkte att han troligen skulle vara i närheten och kunde komma förbi och öppna luckan. Efter 45 minuter gav jag upp och ringde Lisa. Hon fick hoppa på en buss och komma ut till Lindholmen. Efter drygt en timme kom jag ut. Det blev inte mycket mer gjort under den kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.